Новини

Държавна опера Пловдив

ОТМЕНЯ ВСИЧКИ СПЕКТАКЛИ И КОНЦЕРТИ до 26 март!

16 март

Уважаеми клиенти,

На 16.03.2021 в 14:26 ч. получихме следното съобщение от Държавна опера Пловдив:

„Уважаеми зрители, поради усложняващата се епидемиологична обстановка и с грижа за здравето на артистите на сцената, Опера Пловдив ОТМЕНЯ ВСИЧКИ СПЕКТАКЛИ И КОНЦЕРТИ до 26 март! Надяваме се съвсем скоро време да имаме възможност да ги представим пред Вас в по-спокойна и безопасна среда! Отменените заглавия в програмата са:

19.03 - Рахманинов - Симфония N=2 с диригент Емил Табаков

24.03 - "Така правят всички" - Моцарт

27.03 - "Къде ми са детските книжки" (поради участието на голям брой деца на сцената)

Като комплимент за причиненото неудобство, всички зрители със закупени билети ще получат ТАЛОН за 50 % ОТСТЪПКА за заглавие по избор от OPERA OPEN 2021!

Необходимо е билетите да бъдат върнати на касите, от които са закупени в срок до 29 март. Можете да получите своя талон за отстъпка само на касата на Опера Пловдив при представяне на билет за отменен спектакъл или снимка на билетите или ваучерите на мобилно устройство, когато те са върнати на друга каса!

Останалите обявени спектакли в програмата за март и април остават БЕЗ ПРОМЯНА и ще се състоят (внимателно следим решенията на Областния кризисен щаб)“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 29.03.2021