Новини

Държавна опера - Пловдив

промяна в програмата

19 март

Уважаеми клиенти,

На 19.03.2021 в 10:07 ч. получихме следното съобщение от Държавна опера - Пловдив:

„Уважаеми зрители,

във връзка със заповедта на МЗ, която забранява работата на театрите до 31 март, се налага Опера Пловдив да направи следните промени в своята програма за месец март:

- спектакълът "Мюзикълите на Холивуд" на 27.03 се ПРЕНАСРОЧВА за нова дата - 20.04 от 19 часа, без нужда от презаверка на билетите. При невъзможност да посетите събитието на новата дата, е нужно да върнете своите билети до 31.03

- Опера Бутик: Дамски Гамбит на 28.03 се ОТМЕНЯ. Билетите могат да бъдат върнати на касата, от която са закупени в срок до 31.03.

За онлайн билети - връщането се осъществява през партньорите, съгласно описаните в техните сайтове правила.

Всички зрители със закупен билет за отложен или пренасочен спектакъл ще получат комплимент от Опера Пловдив - ТАЛОН ЗА 50 % ОТСТЪПКА за заглавие от програмата на OPERA OPEN 2021. Талоните можете да получите от касата на Операта или преди началото на отмененото представление.

Извиняваме се за неудобството! Очакваме съвсем скоро новите ни срещи! Бъдете здрави!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 31.03.2021