Новини

Държавна опера Варна

отложени представления

22 март

Уважаеми клиенти,

На 22.03.2021 в 15:29 ч. получихме следното съобщение от Театрално-музикален продуцентски център Варна:

„Във връзка с въвеждането на извънредни ограничителни мерки заради Covid се отменят следните спектакли на Държавна опера Варна:

23.03. - "Дон Кихот"

24.03. - "Тоска"

26.03.- "Човекът от Ла Манча"

31.03. - "Риголето"

06.04. - "Царицата на Чардаша"

Закупените билети за отменените събития могат да бъдат презаверени на касите на ТМПЦ - Варна: ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК 10:30 ч.-13:30ч. и 14:30 ч.-17:30 ч.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ: 11:00 ч.- 16:00 ч.

или върнати през мрежата на eventim.bg.

Благодарим за разбирането!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.