Новини

ФСБ - отмяна

15 март

Уважаеми клиенти,

На 14.03.2021 в 10:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на ФСБ, Авалон Мюзик ЕООД:


"Приятели,

С огромно съжаление, но с мисъл за здравето на всички, трябва да ви съобщим, че предвид нестабилната епидемична обстановка в страната вече цяла година, покачващият се брой на новозаразените с Covid-19 за пореден път и строгите ограничения в капацитета за провеждане на събития, се наложи да вземем тежкото решение да отменим двата, дългоочаквани и три пъти отлагани до сега, ексклузивни концерта на легендите от ФСБ.

Знаем колко разочароваща е тази новина за всички фенове, които вече година очакват с нетърпение това уникално събитие, повярвайте ни за нас също е такава, но знаем и колко важно е да можеш да се насладиш на толкова специален концерт без притеснения, ограничения и несигурност. Затова си запазваме правото, в едни по-добри и спокойни времена, да успеем да ви се реваншираме подобаващо.

Музикантите от ФСБ изразяват своята специална благодарност за проявеното от вас и Sofia Live Club търпение при трикратното отлагане на концертите и се приобщават към съображенията за взетото решение, с надеждата скоро “пак да се прегърнем в нашия любим клуб”!


Бъдете здрави и се пазете!"

* Закупените билети може да върнете на касите, от които са закупени или да се свържете с EVENTIM до края на м. май 2021г.!

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.