Новини

ГЕОРГИ ХРИСТОВ С НОВА ДАТА НА КОНЦЕРТА СИ У НАС

15 март

Уважаеми клиенти,

На 15.03.2021 в 13:05 ч. получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ, ГЕОРГИ ХРИСТОВ ПРОДЪКШЪН БГ ЕООД:

ГЕОРГИ ХРИСТОВ

С НОВА ДАТА НА КОНЦЕРТА СИ У НАС

4 Ноември 2021 ГОДИНА

Георги Христов, на когото се наложи заради световната здравословна криза да отложи изявата на 22 Април 2021, ще зарадва феновете си на 4 Ноември в зала 1 на НДК.

Закупените билети от феновете за отложения концерт на 22 Април в зала 1 на НДК, ще важат за новата дата – 4 Ноември 2021 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Продажбата на билети за новата дата догодина стартира от днес, 15 март, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg). Ценовите категории не се променят.

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

На 4 Ноември, почитателите на харизматичния изпълнител ще имат шанса да споделят с него една специална вечер с най-известните му хитове. Началото на концерта в зала 1 на НДК е 20.00 часа!

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Срок за възстановяване на суми: 15.04.2021г.