Новини

Hell of a Night - Премиера на страха

ще доведе лятото в Joy Station

22 март

Уважаеми клиенти,

На 22.03.2021 в 13:07 ч. получихме следното съобщение от организатора на Hell of a Night - Премиера на страха, Европа-ВН ЕООД:

„Hell of a Night ще доведе лятото в Joy Station

Смехът лекува, сплотява и радва, но след една смяна на локация и две отлагания заради системния локдаун, „Три жени на микрофона“ дърпат спирачката на събитийния оптимизъм и пренасрочват премиерата на Hell of a Night за едни по-добри и лишени от карантина времена. Най-новото стендъп комеди шоу на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова и Оля Антонова бе фиксирано за 1 април, но при добър попътен вятър за доставките на ваксини и бизнеса ще събере публиката в началото на лятото в Joy Station. Без майтап.

Верни на принципа „Безсмислено е да обявим нова дата, само за да я отлагаме“, „Три жени на микрофона“ си позволяват лукса да са категорични в две неща: домакин на Hell of a Night ще бъде Joy Station заради възможността да се съберат максимален брой хора при всички мерки за безопасност. И второто: премиера ще има. Изгубилите търпение да я дочакат заради пандемията могат да върнат билетите си от местата, от които са закупени. Всички билети ще важат и за новата дата, без презаверка. “

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.