Новини

ХИЛДА КАЗАСЯН - Да послушаме кино - Шумен

нова дата

11 март

Уважаеми клиенти,

На 11.03.2021 в 01:28 ч. получихме следното съобщение от организатора на ХИЛДА КАЗАСЯН - Да послушаме кино, Плевенска филхармония:

„Уважаема публика,

Концертът "Да послушаме кино" на Плевенска филхармония с Хилда Казасян в град Шумен ще бъде на дата 23.06.

Всички предварително закупени билети важат без презаверка за новата дата.

*В случай на невъзможност да посетите събитието, сумата Ви ще бъде възстановена“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.