Новини

КОМПАНИЯ / COMPANY

New dates

29 март

Уважаеми клиенти,

На 29.03.2021 в 09:37 ч. получихме следното съобщение от организатора на КОМПАНИЯ / COMPANY, Държавна опера - Пловдив:

„Уважаеми зрители, поради инфекция и карантиниране на артист, се налага отмяна на премиерните спекактакли на мюзикъла "КОМПАНИЯ" в Пловдив и пренасочването им за НОВИ ДАТИ през април, както следва:

"Компания" от 1.04 ще се играе на 22 април (четвъртък) от 19 ч

"Компания" от 2.04 ще се играе на 23 април (петък) от 19 ч

"Компания" от 3.04 ще се играе на 24 април (събота) от 19 ч

Закупените билети ще важат за новите дати без нужда от презаверка. Като комплимент за причиненото неудобство, всеки зрител ще получи на място талон за 50 % отстъпка за спектакъл от OPERA OPEN! Благодарим за проявеното разбиране!

При необходимост, закупените билети могат да бъдат върнати на касата, от която са закупени в срок до 09.04!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 09.04.2021