Новини

Лебедово езеро за деца на 6.03 и 7.03 се мести на нова дата

05 март

Уважаеми клиенти,

На 05.03.2021 в 15:59 ч. получихме следното съобщение от организатора на Лебедово езеро за деца, Държавна опера - Пловдив:


Поради положителен случай на Ковид в балетната трупа, спектакълът " Лебедово езеро за деца" на 6.03 и 7.03 се отменя за 4.04 от 11 часа. Закупените билети важат за новата дата без презаверка или могат да бъдат върнати на касата, от която са закупени до 30.03.2021г.


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30.03.2021г.