Новини

Операцията в Пловдив

нова дата

24 март

Уважаеми клиенти,

На 24.03.2021 в 16:06 ч. получихме следното съобщение от организатора на Операцията, Фери Арт ЕООД:

„Уважаеми зрители, скъпи приятели!

Поради заболяване на актьор, представлението от 21.03 в Пловдив, зала “Борис Христов” не се състоя. Новата дата е 26.04. Можете да гледате със същите билети без презаверка! Тези от вас, които не могат да посетят събитието на 26.04, могат да върнат билета си на мястото, от което са го закупили. Срокът за връщане на билети е до 01.04.

Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането.

Пазете се и бъдете здрави!

И помнете - театърът е едно от най-безопасните места - всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!

Или както казва великият Чаплин: ден без смях е пропилян ден!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 01.04.2021