Новини

OPETH

променят с една година концертните си планове

05 март

Уважаеми клиенти,

На 05.03.2021 в 09:15 ч. получихме следното съобщение от организатора на OPETH, БЛУ ХИЛС ЕООД:

„Opeth променят с една година концертните си планове - новата дата за концерта в България е 24 септември 2022 година.

Всички, които желаят, могат да върнат закупените билети по указаният от Eventim ред в периода от 10 март 2021 до 1 октомври 2021 година.

Подробности за новите дати от европейското турне на групата можете да видите тук: https://www.facebook.com/Opeth/app/123966167614127 и на http://www.opeth.com/.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 01.10.2021