Новини

Поетите Live Vol 1- ПРОМЯНА НА ДАТА

15 март

Уважаеми клиенти,

На 15.03.2021 в 13:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на Поетите Live Vol 1, Интервюто ООД:

За съжаление за втори път се налага да отложим Поетите Live, които трябваше да се състоят на 9 ноември (втора дата 22 март), заради наложените поради пандемията мерки за нощните заведения.

Събитието се отлага за 21 часа на 25 април (неделя). Ще важат билетите от 9 ноември 2020 БЕЗ презаверка.

Може да върнете билетите си до 15 април 2021г.


София Лайв Клуб отваря врати в 20 часа.Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Срок за възстановяване на суми: 15.04.2021г.