Новини

Пролетта идва със смях и много музика в Joy Station

Hell of a Night - Премиера на страха/ Стенли Live Band/ Сценична треска - Извънредно положение/ Опасен чар - Нови дати

05 март

Уважаеми клиенти,

На 05.03.2021 в 11:12 ч. получихме следното съобщение от организатора Hell of a Night - Премиера на страха/ Стенли Live Band/ Сценична треска - Извънредно положение/ Опасен чар, Европа-ВН ЕООД:

„Пролетта идва със смях и много музика в Joy Station

Рестарт на събитийния календар в Joy Station – на 1 април (без майтап) ще се състои премиерата на Hell of a Night, стендъп комеди на „Три жени на микрофона“. Въпреки че едно от най-страшните неща е това да се качиш на сцена и да разтвориш гръдния си кош пред публиката, Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова и Оля Антонова ще го направят и ще ви сервират обилна двучасова доза страхове, лични истории и много, много смях. Събитието е с експлицитно съдържание и не се допускат хора под 18 години, както и такива със слаби нерви, предразсъдъци и чувствителни души.

Първият си концерт в София след повече от едногодишна пауза на най-голямата сцена в Студентски град ще направи Стенли. Гърбът му на сцената ще пазят Димитър Ковачев-Фънки (бас), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). В сетлиста на бандата ще влязат любими песни от новия албум „Чужди тела“, сред които едноименния дует на артиста с дъщеря му Никол и „Бягай от мен“.

На 16 април театрален отряд „Сценична треска“ ще представи напълно ново, любовно издание на „Извънредно положение“. На принципа, „смешно е, защото е вярно“, Здрава Каменова, Стефания Колева и Богдана Трифонова вече събират истински истории за любов от своята публика – абсурдни, разтърсващи, изпълнени с невъзможни копнежи и неудобни ситуации.

Универсалната машина за забавление – група „Акага“, Филип Аврамов и Нелко Коларов ще направят сърцат реверанс към музикалното наследство на Тодор Колев с трибют-концертът „Опасен чар“ на 24 април. Гостите на Joy Station ще чуят класики като „Как ще ги стигнем“, „Фалшив герой“ и „Това е изкуство“.

Закупените билети за всички събития до момента важат без презаверка и за обявените нови дати. Желаещите да върнат своите пропуски могат да го направят на местата, от които са закупени.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.