Новини

Софийска филхармония

промяна в програмата

18 март

Уважаеми клиенти,

На 18.03.2021 в 13:30 ч. получихме следното съобщение от Софийска филхармония:

„Уважаема публика,

във връзка с наложените противоепидемични мерки от Националния оперативен щаб, се налагат следните промени в програмата на Софийската филхармония:

21 март – Семейният концерт „Пролетта в музиката“ от програмата „Фортисимо“ се отлага за неопределено време.

Можете да презаверите вашите билети за другите ни семейни концерти (11 април – „Дива симфония“ и 16 май – „Музиката в детските филми“)

22 март – Струнен квартет Фрош и Емануил Иванов – концертът ще се проведе на 26.04. Билетите важат без презаверка.

24 март – Марта Аргерич, Евгени Божанов и Акане Сакаи – концертът ще се проведе онлайн без присъствие на публиката. Като комплимент към всички, които решат да презаверят своя билет за друго събитие, Софийската филхармония ще им подари билет за втори концерт от сезона си на стойността на закупения билет.

25 март – Дидона и Еней – концертът се пренасочва за 13 април. Билетите важат без презаверка.

28 март – Людмил Ангелов и Кристиан Александров – концертът се отменя. Можете да презаверите своя билет за други наши концерти. Следващият концерт на Людмил Ангелов и Софийската филхармония е на 6 юни.

29 март – Класик Арт – концертът е с нова дата 11 април. Билетите важат без презаверка.

1 април – Светлин Русев и Лео Хусеин – концертът се отменя. Можете да презаверите своя билет за други наши концерти. Следващият концерт на Светлин Русев и Софийската филхармония е на 3 юни.

Останалите концерти на Софийската филхармония за месец април остават без промяна.

Презаверката на закупените билети за други концерти от нашата програма става на касите на зала „България“.

Всички, които решат да върнат своите билети, могат да го направят на мястото, откъдето са закупени до 31 март.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Благодарим Ви за съпричастността и подкрепата в тези трудни за всички нас времена.

Оставаме заедно!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 31.03.2021