Новини

Сватба със закъснител на 29.03.2021

нова дата

22 март

Уважаеми клиенти,

На 22.03.2021 в 13:36 ч. получихме следното съобщение от организатора на Сватба със закъснител на 29.03.2021, Фери Арт ЕООД:

“Уважаеми зрители, скъпи приятели!

Поради последните промени, наложени от Здравното министерство, представлението от - 29.03 не може да се състои и се налага да сменим датата. . Можете да гледате без презаверка за 16.04 или ако нямате възможност, можете да си върнете билетите от мястото, от което сте ги закупили до 05.04. Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането.

Пазете се и бъдете здрави!

И помнете - театърът е едно от най-безопасните места - всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!

Или както казва великият Чаплин: ден без смях е пропилян ден!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 05.04.2021