Новини

Театрално-музикален продуцентски център Варна

19 март

Уважаеми клиенти,На 19.03.2021 в 13:44 ч. получихме следното съобщение от организатора Театрално-музикален продуцентски център Варна:


„Уважаеми зрители,Във връзка с въвеждането на извънредни ограничителни мерки заради Covid, спектаклите и всички събития на Драматичен театър "Стоян Бъчваров", планирани в периода 22 март - 31 март 2021 г., няма да се състоят. Закупените билети остават валидни за следващите дати, които ще бъдат обявени в понеделник, 22 март 2021 г..Благодарим за разбирането! “


22.03.21 - "Отело" - гостуване в Народен театър "Иван Вазов"

"Двубой" - 25.03.21 и "100!" - 28.03. и 30.03.21


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за възстановяване на суми: 31.3.2021г.