Новини

ТЕЛЕВИЗИЯ БАБА МАРТА

отмяна

12 март

Уважаеми клиенти,

На 12.03.2021 в 00:44 ч. получихме следното съобщение от организатора на ТЕЛЕВИЗИЯ БАБА МАРТА, ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ФИЛМ СЪРВИЗ ЕООД:

„Поради усложняването на пандемичната обстановка от КОВИД 19, спектакълът "ТВ Баба Марта" на Театрална къща "Мариета и Марионета", планиран за 13 март 11ч в Културен Център "Люлин", се отменя.

Закупените билети за него ще важат без заверка за следващия планиран спектакъл на Театрална къща "Мариета и Марионета" в Културен център "Люлин" - на 20 март (събота) от 11ч. - "Пролетни гости'".

При желание от страна на клиента, закупил билетите, той би могъл да си получи парите обратно, на мястото, от което ги е закупил.

Благодарим за разбирането!

Екипът на Театрална къща "Мариета и Марионета"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.