Новини

Веско Ешкенази на 50 - Хасково

Отмяна

08 март

Уважаеми клиенти,

На 08.03.2021 в 10:47 ч. получихме следното съобщение от организатора на Веско Ешкенази на 50 - Хасково, Плевенска филхармония:

„Уважаеми зрители,

Поради действаща заповед на кмета на град Хасково, забраняваща провеждането на културни и развлекателни мероприятия на територията на Общината, се налага отмяна на концерта на Веско Ешкенази и Плевенска Филхармония, плануван за 31. 03. 2021 г.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.