Новини

Златните хитове - Концерт на Васил Найденов

се отлага за април

04 март

Уважаеми клиенти,

На 02.03.2021 в 17:17 ч. получихме следното съобщение от организатора на Златните хитове - Концерт на Васил Найденов, Европа-ВН ЕООД:

„Скъпи приятели, дългоочакваният концерт на

Васил Найденов - официалната фен страница ще се случи през април. Промяната е продиктувана от противоепидемичните мерки, според които нощните заведения остават затворени до края на март.

В близките дни ще обявим нова дата, за която ще важат всички закупени билети до момента.

Обратното броене до концертния сезон на Joy Station започна - нямаме търпение да го споделим с вас!

Благодарим ви за търпението!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.