Новини

Българско национално радио

промени в програмата

01 апр

Уважаеми клиенти,

На 01.04.2021 в 13:08 ч. получихме следното съобщение от Българско национално радио:

„Уважаема публика,

Поради усложнената епидемична обстановка в страната и Европа, Ви уведомяваме за следните промени в програмата:

  • Концертът "Среща с Деди Йожи" на Биг бенда на Българското национално радио ще се състои на 20 май 2021 г. от 19:00 часа в Първо студио на БНР. Закупените билети за концерта ще важат без презаверка за новата дата!
  • Концертът на 20 май 2021 г. от 19:00 ч. в Първо студио на БНР на Биг бенда на Българското национално радио и Филип Хензи се отлага и ще се състои при първа възможност. Закупените билети за концерта ще се връщат по следната процедура.

Билети, закупени от Рекламно-информационния център на БНР, могат да бъдат върнати на място - бул. "Драган Цанков" №4.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.