Новини

Metallica Tribute

нова дата и нова програма

13 апр

Уважаеми клиенти,

На 13.04.2021 в 10:23 ч. получихме следното съобщение от организатора на Metallica Tribute, Европа-ВН ЕООД:

„Hammerhead празнуват 35 години Master of Puppets в Joy Station

Уважаеми клиенти, Hammerhead отлагат за есента караоке вечерта със специални гости и хитове на Metallica. Мястото на срещата отново ще е Joy Station – клубът, в който групата традиционно изнася концертите си в София. Предвид динамичната ситуация с пандемичните мерки, след петмесечния локдаун за нощните заведения и клубове една от най-добрите трибют банди на Metallica в Европа реши да празнува рестарта на срещите си с публиката с шоу, посветено на 35-годишнината от издаването на Master of Puppets.

Датата е 23 април, началния час – 20.30 ч, а в сетлиста на бадната ще влязат както класики от легендарния албум, така и други любими и рядко свирени на живо епоси на Metallica.

Закупените билети за Metallica Karaoke Tribute от Hammerhead ще важат без презаверка и за концерта на 23 април. Суми за билети ще бъдат възстановявани от местата, от които са закупени.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.