Новини

ОТЕЛО - Трагедия от Уилям Шекспир

Народен театър "Иван Вазов"

07 апр

Уважаеми клиенти,

На 07.04.2021 в 11:16 ч. получихме следното съобщение от организатора на ОТЕЛО - Трагедия от Уилям Шекспир, Театрално-музикален продуцентски център Варна:

“Уважаеми зрители,

Във връзка с въвеждането на извънредни ограничителни мерки заради Covid и невъзможността да се изнесе спектакълът "ОТЕЛО" на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" в Народен театър "Иван Вазов" на 22.03.21, Ви информираме, че срокът за връщане на билети се удължава до 30.04.21.

Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30.04.2021