Новини

YELLOWJACKETS

отмяна

08 апр

Уважаеми клиенти,

На 08.04.2021 в 16:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на YELLOWJACKETS, Европа-ВН ЕООД:

„Концертът на Yellow Jackets в Joy Station отпада

Уважаеми клиенти, концертът на Yellow Jackets, насрочен за 29 април в Joy Station, отпада.

Мениджмънтът на клуба и екипа на джаз величията се обединиха около решението след едно пренасрочване на датата от пролетта на 2020 г и желанието на групата да рестартира турнето си на глобално ниво през 2022 г.

Сумите за билетите ви ще бъдат върнати от местата, от които са закупени.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.