Новини

ЗЕМЯ ЗАВИНАГИ. ХОРОВЕ НА АНГЕЛИ

нова дата

27 апр

Уважаеми клиенти,

На 27.04.2021 в 13:49 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЗЕМЯ ЗАВИНАГИ. ХОРОВЕ НА АНГЕЛИ, Класикъл Тийм София ЕООД:

“КОНЦЕРТЪТ "ЗЕМЯ ЗАВИНАГИ" Е С НОВА ДАТА: 26. Юни 2021

Уважаема Публика,

Поради независещи от нас обстоятелства, свързани с ангажименти на солистите ни, концертът "Земя завинаги" е с нова дата: 26 Юни 2021.

Закупените от Вас билети важат БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА.

Билети могат да се връщат в срок до 1 Юни 2021г.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 01.06.2021