Новини

Deva Premal & Miten - смяна на дата

12 май

Уважаеми клиенти,

На 12.05.2021 в 10:05 ч. получихме следното съобщение от организатора на Deva Premal & Miten, Класик Стейдж Ентъртейнмънт ЕООД:


"Скъпи приятели,

Deva Premal & Miten ще осъществят дългоочаквания си концерт в София, но поради епидемологичната ситуация и световните мерки срещу Covid- 19, датата му се отлага с още една година. Ню ейдж звездите и непалският виртуоз Manose ще са в България на 15 октомври 2022 година. Отлагането за следващата година касае цялото европейско турне и вече бе обявено официално от музикантите. 

Съжаляваме и се извиняваме на вече закупилите билети за събитието, но здравето на всички ни е приоритет. Ще се срещнем в Зала 1 на НДК през 2022. А дотогава – Бъдете здрави!"


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети - 1.1.2022г.