Новини

ГЕОРГИ ХРИСТОВ - Моят път - Шумен

отмяна

18 май

Уважаеми клиенти,

На 18.05.2021 в 09:13 ч. получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ - Моят път - Шумен, ЕЛ ЕМ СИ ГРУП ЕООД:

"Здравейте,

С огромно съжаление Ви информираме, че желаем концерта на Георги Христов насрочен за 20.05.2021г в спортна зала Арена Шумен да бъде отменен, поради технически причини, свързани с епидемичната обстановка. Надяваме се скоро да бъдат отпуснати мерките на здравното министерство и ако бъдат отворени салоните на 100%, да се случи отново в Шумен!

Извиняваме се на публиката за причиненото неудобство! "

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.