Новини

Опасен чар - Трибют на Тодор Колев от Филип Аврамов, "Акага" и Нелко Коларов

отмяна

07 май

Уважаеми клиенти,

На 07.05.2021 в 14:57 ч. получихме следното съобщение от организатора на Опасен чар - Трибют на Тодор Колев от Филип Аврамов, "Акага" и Нелко Коларов, Европа-ВН ЕООД:

„Трибютът "Опасен чар" в Joy Station се отменя

Уважаеми клиенти, трибютът към твочеството на Тодор Колев - "Опасен чар", се отменя. Събитието с участието на Нелко Коларов, група "Акага" и Филип Аврамов, трябваше да се състои на 21 май в Joy Station.

Сумите за билетите ще ви бъдат възстановени от местата, от които са закупени.

Благодарим за разбирането!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.