Новини

СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ - Благоевград

Нова дата

17 май

Уважаеми клиенти,

На 17.05.2021 в 16:13 ч. получихме следното съобщение от организатора на СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ, МЮЗИК ВАЙБС 18 ООД:

„Желаем да ви информираме, че се наложи да преместим концертът на Стефан Вълдобрев в Зала "Пейо Яворов" на 23 септември.

Причината е свързана с това, че освен, че датата 14 май бе първата от турнето и бе доста близо до скорошното развихряне на пандемичната обстановка, то тя беше и единствената, която ще се проведе в зала на закрито. Нашето желание е да заложим на сигурността и да си дадем още малко време всички заедно, за да се отдалечим максимално от опасността от Ковид. Смятаме, че до септември ще има по-благоприятни условия за провеждане на концерти на закрито - и заради отслабването на пандемията, и заради евентуално по-облекчените условия и отпадане на част от ограниченията за провеждане на мероприятия на закрито и увеличаване на капацитета на залите.

Извиняваме се за причиненото неудобство, като искаме да ви уверим, че закупените до момента билети ще важат без презаверка за новата дата, а ако закупилите билети не са удовлетворени от новата дата и тя не им е удобна, ще имат възможност да си върнат билетите и да си възстановят сумите за тях.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.