Новини

Веско Ешкенази на 50 - Велико Търново

отмяна

28 май

Уважаеми клиенти,

На 27.05.2021 в 16:55 ч. получихме следното съобщение от организатора на Веско Ешкенази на 50 - Велико Търново, Плевенска филхармония:

“Уважаеми зрители,

За съжаление концертът на Веско Ешкенази и Плевенска филхармония в град Велико Търнова плануван за 8 декември 2020г. няма да се състои поради възникналите форсмажорни обстоятелства и пълна невъзможност за провеждане в рамките на календарната година.

Изказваме нашето огромно съжаление и оставаме с надежда за бъдещи музикални срещи!

Плевенска филхармония и Веско Ешкенази.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.