Новини

БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ - Русе

отложено

10 юни

Уважаеми клиенти,

На 10.06.2021 в 10:08 ч. получихме следното съобщение от организатора на БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ - Русе, НЕДЕКОВ АРТ ЕООД:

„Уважаема публика,

Вчера, 09.06.2021 г. екипът ни бе информиран от ръководството на Летен театър - Русе, че Комисия, инспектираща съоръжението след проведения ремонт, не е разрешила пускането му в експлоатация, поради констатирани забележки. Комисията е дала срок от един месец - до 15.07.2021 г., в който пропуските да бъдат отстранени.

В тази връзка, за наше огромно съжаление, планираният от нас спектакъл "БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ" на 04.07.2021 г. в Летния театър трябва да бъде отменен!

Искрено се извиняваме за причиненото неудобство!

Всички закупени до момента билети, могат да бъдат върнати по съответния ред в срок до 15.07.2021 г.

Очакваме с нетърпение следващата си среща с прекрасната русенска публика!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 15.07.2021