Новини

БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ – Варна и Бургас

се отлагат

10 юни

Уважаеми клиенти,

На 10.06.2021 в 11:44 ч. получихме следното съобщение от организатора на БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ – Варна и Бургас, ДКТ „Константин Величков“ - Пазарджик:

„Уважаеми Зрители и Партньори,

Поради неотложни лични причини на актьор от постановката , представленията на “Баща ми се казва Мария “ няма да се играят на обявените дати .

От името на ДКТ “ Пазарджик “ и ТФ “ Мелпомена “ се извиняваме за причиненото неоудобство на всички които са купили билети.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.