Новини

Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене - Пловдив

нова дата

07 юни

Уважаеми клиенти,

На 07.06.2021 в 12:59 ч. получихме следното съобщение от организатора на Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене, Райт енд Плей ООД:

„Поради заявени лоши метеорологични условия спектакълът „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“ от 20.00 часа в Летен театър – Бунарджика се отменя за 08 септември 2021 г. от 20.00 часа в Лятно кино „Орфей“. Закупените вече билети са валидни без презаверка за новата дата. Желаещите да върнат своите билети могат да го направят в мрежата на Еventim до 07.07.2021 г.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 07.07.2021