Новини

Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене - Велико Търново

отмяна

17 юни

Уважаеми клиенти,

На 16.06.2021 в 19:02 ч. получихме следното съобщение от организатора на Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене, Райт енд Плей ООД:

" Уважаема публика, поради техническа невъзможност спектакълът „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“ за 14 юли от 20.00 часа в Летен театър - Велико Търново се отменя. Може да върнете своите билети в мрежата на Eventim до 12 юли 2021. "

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 12.07.2021