Новини

ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ И ВСЯКА ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ

отменени представления

07 юни

Уважаеми клиенти,

На 07.06.2021 в 14:41 ч. получихме следното съобщение от организатора на ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ И ВСЯКА ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ в ПАРК-ТЕАТЪР "БОРИСОВА ГРАДИНА", Миро Мюзик ЕООД:

„Уважаема публика,

Поради техническа невъзможност да се реализират на открито нашите представления, се налага да отменим спектаклите "Догодина по същото време " и "Всяка година по същото време " в Парк - театър ,,Борисова градина" на 23.06 и 28.06.21г.

Поднасяме нашите най-искрени извинения!

От името на целия екип“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.