Новини

ХИЛДА КАЗАСЯН - Да послушаме кино - Шумен

отмяна

18 юни

Уважаеми клиенти,

На 17.06.2021 в 21:52 ч. получихме следното съобщение от организатора на ХИЛДА КАЗАСЯН - Да послушаме кино - Шумен, Плевенска филхармония:

„Уважаема публика,

Информираме ви, че концертът на 23.06.2021 г. в Арена Шумен „ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО” с Плевенска филхармония, Хилда Казасян, и заедно с Христо Йоцов – барабани, Живко Петров – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас, Михаил Йосифов – тромпет, специални гости: Теодосий Спасов и Васил Петров. Диригент Борислав Йоцов се отменя.

Предварително закупените билети могат да бъдат върнати по начина на тяхното закупуване.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.