Новини

Концертът на Бет Харт ще бъде на 25 август на стадион „Юнак”

14 юни

Уважаеми клиенти,

На 14.06.2021 в 13:03 ч. получихме следното съобщение от организатора на Beth Hart, БГ Саунд Стейдж ООД:

„Концертът на Бет Харт ще бъде на 25 август на стадион „Юнак”

След дълго очакване и няколко отлагания кралицата на рока и блуса или както също я наричат „музикалното чудо Бет”, идва в България.

Концертът на Бет Харт, насрочен за 9 юли 2021г., й ще бъде на 25 август 2021, София, на стадион „Юнак”, от 20:30ч.

Организаторите от BG Sound Stage направиха всичко възможно Бет Харт да се срещне тази година с българската публика.

Бет Харт е първият изпълнител от такава класа, който ще влезе у нас след едногодишното прекъсване, наложено от пандемията. Българската публика явно е сред фаворитите на огнената Бет, защото има привилегията да е втората, с която Бет ще се срещне. Преди това тя ще участва в петдневния фестивал в северната ни съседка High Five Romania Summer Brezoi.

Билетите за концерта на Бет Харт важат без презаверка за новата дата!

При невъзможност да се посети концерта на новата дата, билетите могат да бъдат върнати до 15.07 на касата, от която са закупени.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 15.07.2021