Новини

Любовни истории от Иво Сиромахов

промяна

29 юни

Уважаеми клиенти,

На 29.06.2021 в 12:22 ч. получихме следното съобщение от организатора на Любовни истории от Иво Сиромахов, Драматичен театър Рачо Стоянов:

"Уважаеми зрители,

Планираният за 5 юли от 21 часа спектакъл „Любовни истории“ от Иво Сиромахов на Драматичен театър – Габрово ще се проведе в Читалище „Надежда“ във Велико Търново, вместо на сцената на летен театър „Марно поле“

Началният час на спектакъла се променя от 21.00 часа на 19.00 часа.

Закупените билети ще важат за най-добрите места в залата на Читалище „Надежда“

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Информация може да получите по всяко време на тел. 0894 765 338"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.