Новини

МИХАЕЛА ФИЛЕВА и МАКСИМ ЕШКЕНАЗИ

нова дата за Античен театър Пловдив

03 юни

Уважаеми клиенти,

На 03.06.2021 в 09:14 ч. получихме следното съобщение от организатора на МИХАЕЛА ФИЛЕВА и МАКСИМ ЕШКЕНАЗИ, Държавна опера - Пловдив:

„Уважаеми зрители,

поради прогнозите за дъждовна седмица, концертът на Михаела Филева с Максим Ешкенази и оркестърът на Опера Пловдив на Античния театър се пренасочва от 10 юни за нова дата 10 юли. Закупените билети важат без презаверка за новата дата! При невъзможност да се посети концерта на новата дата, билетите могат да бъдат върнати до 30.06 на касата, от която са закупени“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30.06.2021