Новини

"НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА" - Промяна на дата

06 юни

Уважаеми клиенти,

На 05.06.2021 в 18:10 ч. получихме следното съобщение от организатора на "НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА", БОНИНИ ЕООД:Уважаеми зрители, здравословен проблем в екипа ни, прави невъзможно осъществяването на представлението "НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА" на 13.06.2021 г. от 21:00 ч., в Парк-театър "Борисова градина". Това налага отлагането му за 08.08.2021 г.. Всички закупени билети важат за новата дата без презаверка. Желаещите, може да ги върнат там откъдето са закупени, най-късно до 30.06.2021 г. 

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 30.06.2021