Новини

OPERA OPEN 2021

промяна в програмата

07 юни

Уважаеми клиенти,

На 07.06.2021 в 11:19 ч. получихме следното съобщение от организатора на OPERA OPEN 2021, Държавна опера - Пловдив:

“Уважаеми зрители, във връзка с прогнозите за лоши метеорологични условия през цялата седмица и с цел осигуряване на комфорт и безопасност на артисти и публика, Опера Пловдив пренасочва обявените спектакли, както следва:

07.06 - CARMINA BURANA ще се играе на 9 септември на Бунарджика oт 20:30 часа*

08.06 - НОЩ НА МЮЗИКЪЛА ще се играе на 15 юни (вторник) на Летен театър Бунарджика от 21 часа

10.06 - КОНЦЕРТ НА МИХАЕЛА ФИЛЕВА и МАКСИМ ЕШКЕНАЗИ с оркестъра на Опера Пловдив ще се състои на 10 юли (събота) на Античен театър от 20:30 часа

Закупените билети ще важат за новите дати без допълнителна заверка. При невъзможност за посещение на спектаклите на посочените нови дати, имате възможност да върнете билетите на касата, от която са закупени до 30.06.

Благодарим за разбирането!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30.06.2021