Новини

OPERA OPEN 2021: СЕВИЛСКИЯТ БРЪСНАР

променена дата

28 юни

Уважаеми клиенти,

На 26.06.2021 в 21:21 ч. получихме следното съобщение от организатора на СЕВИЛСКИЯТ БРЪСНАР, Държавна опера - Пловдив:

„Уважаеми зрители, поради лошо време, премиерата на "Севилският бръснар" сe отменя за 27 юни на Античния театър! Очакваме Ви!

Билетите важат за новата дата без презаверка.

При невъзможност да посетите спектакъла в неделя, можете да върнете билетите на касата, от която са закупени, до 02.07!

Извиняваме се за причиненото неудобство!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 02.07.2021