Новини

Отчаяни съпрузи - Велико Търново

new date

30 юни

Уважаеми клиенти,

На 29.06.2021 в 17:30 ч. получихме следното съобщение от организатора на Отчаяни съпрузи - Велико Търново, Артвент ООД:

„Отмененото представление на Отчаяни съпрузи от 26.06 във Велико Търново ще се изиграе на 15.07 от 21:00ч. в Летен театър.

Закупените билети важат без презаверка за новата дата.

В случай, че не можете да посетите събитието на новата дата, може да върнете билетите си на мястото, откъдето са закупени в срок до 10.07.2021“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 10.07.2021