Новини

SoFest за децата с Пощенска кутия за детски приказки

отмяна

11 юни

Уважаеми клиенти,

На 11.06.2021 в 13:25 ч. получихме следното съобщение от организатора на SoFest за децата с Пощенска кутия за детски приказки, Ей Ви Груп България ЕООД:

„Поради непредвидени обстоятелства гостуването на Пощенска кутия за детски приказки на SoFest се отменя. Закупилите билети могат да ги използват за другите две детски събития част от SoFest на 19-ти и 20-ти юни в Кино Кабана или да върнат билетите си.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.