Новини

СТАРО ИМАНЕ - АНСАМБЪЛ ПИРИН - Добрич,

нова дата

15 юни

Уважаеми клиенти,

На 15.06.2021 в 12:33 ч. получихме следното съобщение от организатора на СТАРО ИМАНЕ - АНСАМБЪЛ ПИРИН - Добрич, Старата България ЕООД:

„Скъпи приятели!

Концерта на ансамбъл Пирин в гр.Добрич, днес - 15 юни, се отлага поради изключително лошите атмосферни условия!

Новата дата ще бъде на 28 септември! Всички закупени билети до момента ще важат и за новата дата без презаверка !

Който желае може да върне своят билет от мястото и начините на закупуването му , в срок до 30 юни! Благодарим на всички и се извиняваме за създалата се ситуация!

До скоро!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30.06.2021