Новини

Up Town Reggae Fest

28 юни

Уважаеми клиенти,

На 28.06.2021 в 11:02 ч. получихме следното съобщение от организатора на Up Town Reggae Fest, ФАЙВ ПРОДАКШЪН ТИЙМ ООД:
"Здравейте, Uptown приятели,

Първо искаме да благодарим на всички вас, които бяхте с нас в събота на Arena Sofia по време на дъжда и след него, на тези, който си купиха билети и не дойдоха предвид лошото време. Благодарим ви, че ни подкрепихте в това ново начинание Uptown fest, с което искаме да заедно с вас да развиваме фестивалната култура и българската музикална сцена.

С тези от вас, с който бяхме заедно знаят, че поради технически проблем възникнал в следствие на бурята концерта нямаше как да продължи във формата, който сме очаквали. Mellow Mod направиха акустичен комплимент, към всички вас останали въпреки всичко, за което ви благодарим отново. A Jahmmi и Баш Мен се погрижиха за парти настроението преди и след това.

Благодарим и на артистите, че се съгласиха да отидат при вас. Който има снимки ще се радваме да ни ги изпрати, за да съберем в албум спомените от тази луда вечер. J

Видяхме на сцената People of Мaha, Jahmmi, а Mellow Mood акустични по-близо до вас.

Най-малкото което успяхме да направим е да получим уверение от Mellow Mood, че са готови да дойдат отново скоро и обещаха да ни изненадат. Ще ви държим в течение.

Тези от вас, които решат да запазят билетите си ще бъдат компенсирани с билет за следващото участие на Mellow Mood или за друго наше събитие.

Тези от вас, който искат да им бъдат възстановени парите от билети могат да го направят до петък 02.07.2021 според порцедурите на Eventim, както следва."


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 02.07.2021