Новини

Аполония 2021

промени в програмата

07 юли

Уважаеми клиенти,

На 07.07.2021 в 16:15 ч. получихме следното съобщение от организатора на Аполония 2021, ФЕСТ АПОЛОНИЯ ЕАД:

„Промени в програмата

01.09.2021 - Българско кино : Петя на моята Петя се отменя. На негово място ще има предпремиерна прожекция на документалния филм на реж. Стефан Командарев - Игрите на живота. Закупените билети за тази дата ще важат без презаверка за Игрите на живота.

02.09.2021 – Майсторски клас на Васил Петров се отменя. На негово място ще има концерт на Васил Петров и Ангел Заберски - премиера на новия албум LOVE SONGS VOL.1. Закупените билети за тази дата ще важат без презаверка за концерта на Васил Петров и Ангел Заберски.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.