Новини

GRAFA SUMMER TOUR’21 /Русе - смяна на дата

15 юли

Уважаеми клиенти,

На 15.07.2021 в 13:31 ч. получихме следното съобщение от организатора на GRAFA SUMMER TOUR’21- Русе, МОНТЕ МЮЗИК ООД:


МОНТЕ МЮЗИК ООД

"Концертът на Графа в Русе ще открие началото на учебната година. Първоначално обявеното за 20 юли събитие се отлага поради забавяне на строителните дейности на Летен театър – РусеДългоочакваният от русенци концерт на Графа в Летен театър ще се състои на 17 септември от 20:00ч., вместо на 20 юли. Причината е, че поради забавяне на строителните дейности на Летен театър - Русе, сцената му не може да бъде използвана за провеждане на събития. 

Графа и екипът му споделят, че лекото смущение заради отлагането на срещата им с русенската публика, било заменено от факта, че новата дата на събитието – 17 септември е в самото начало учебна година и русенци не трябва да съобразяват плановете си за почивка с неговото провеждане.

Концертът на Влади Ампов в Русе ще е първата му самостоятелна изява от години в крайдунавския град, където публиката винаги е топла и емоционална. Другата добра новина е, че въпреки отлагането, музикантите и публиката ще се радват на чисто новата сцена на Летния театър.

Закупените до момента билети важат без презаверка. Ако сте възпрепятсвани да посетите събитието на 17 септември, може да върнете билетите си от мястото на закупуване не по-късно от 31 юли."

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 31.07.2021