Новини

ONE NIGHT STAND SPECIAL

отменени събития

15 юли

Уважаеми клиенти,

На 15.07.2021 в 13:51 ч. получихме следното съобщение от организатора на ONE NIGHT STAND SPECIAL – 21.07.2021 и 02.08.2021, Прайм го ООД:

„С огромно съжаление ви информираме, че се налага да канселираме събитията ни One Night Stand Special в Арапя на 21/07 и в Созопол на 02/08 поради непреодолима невъзможност на част от участниците да играят.

Благодарим за разбирането.

Може да върнете билетите си от местата, от където са закупени в срок до 15/09“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 15.09.2021