Новини

Поп-Фолк хроники: Бели птици и куршуми

нова дата

02 юли

Уважаеми клиенти,

На 01.07.2021 в 15:28 ч. получихме следното съобщение от организатора на Поп-Фолк хроники: Бели птици и куршуми, Малък градски театър "Зад Канала":

"Уважаеми зрители, представлението “Поп-фолк хроники: Бели птици и куршуми” , предвидено за утре - 02.07 от 21.00 часа в Парк-театър "Борисова градина" няма да се състои, поради технически причини!

Ще бъде проведено на същото място на 13-ти септември. Закупените билети важат без презаверка за новата дата.

Желаещите, може да върнат своите билети, там откъдето са закупени в срок до 31 юли.

Съжаляваме много за създаденото неудобство и благодарим за разбирането!"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 31.07.2021