Новини

АКАГА - 30 години на сцена - Копривщица

отмяна

30 авг

Уважаеми клиенти,

На 30.08.2021 в 16:47 ч. получихме следното съобщение от организатора на АКАГА - 30 години на сцена, Община Копривщица:

"Kонцертът на АКАГА на откритата сцена в Копривщица, планиран за неделя 29.08.2021 се отлага поради тежките метеорологичните условия в града. Закупените билети ще важат за концерта на групата догодина в рамките на второто издание на фестивала на изкуствата Мастер оф арт Копривщица - юли 2022г., който желае да върне закупените билети, може да го направи чрез Ивентим и общината в Копривщица.

С огромна благодарност към всички, които бяха с нас в това преживяване и с истинско нетърпение за следващото издание, в което убедени сме и времето ще бъде с нас.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.